Categorii

Buletin de știri

  • Huse Portocaliu
    Set Huse culoarea portocaliu
  • Set si halate de baie
  • Jaluzele Verticale
  • rolete textile de interior
    Rolete Textile
  • Rolete Textile Day & Night

www.pret-jaluzeleverticale.ro

pret-jaluzeleverticale

pret-jaluzeleverticale

        Suntem o echipa tanara de profesionisti, experimentati, care intotdeauna vine in intampinarea clientilor sai pentru a le satisface cele mai exigente cerinte in materie de decoratiuni pentru casa. Societatea noastra executa la comanda: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete textile, plase insecte, usi pliante si rulouri exterioare.

De asemene, societatea noastra vinde din stoc HUSE PENTRU CANAPELE SI FOTOLII, Seturi de halate si prosoape baie, dar si alte lucruri necesare zi de zi pentru casa dumneavoastra.

Promptitudinea, eficienta si profesionalismul sunt cuvintele care ne caracterizeaza. Oferta noastra se adreseaza persoanelor fizice pentru decorarea propriei case, dar si persoanelor juridice, indiferent de aria de activitate. Portofoliul nostru cuprinde amenajari in spatii de birouri, localizate atat in Bucuresti cat si in imprejurimi, institutii de invatamant de stat si particular, restaurante, complexuri rezidentiale si comerciale, adica tuturor celor care doresc un partener prompt si de incredere, orientat catre calitate si client.

Componentele folosite in fabricarea tuturor produselor noastre sunt importate de la cei mai buni producatori din Uniunea Europeana

Asadar pentru un partener prompt si de incredere nu ezitati sa ne contactati.

Contactați-ne

Program: L - V : 9.00 - 18.00 S :9.00- 14.00

Telefon:0724361202

Apelați-ne